Experimentlåda

Få kvalitetstid med dina barn! Locka fram deras nyfikenhet och låt dem göra resten!

Alla experiment har vi själva utvecklat och materialen görs av naturliga och icke-skadliga ingredienser. Våra material och ingredienser är tagna från din vardag och huvuddelen av våra experiment är ätbara!

 • 2019-11-28 14:32

  DIY-vattenfärger

  Barnen gör sina egna vattenfärger genom att göra grundläggande experiment. De kommer att förstå både vad saltet och syran är tillsammans med mycket mer. Det är viktigt att deras vetenskapliga kunskap hjälper dem att skapa en produkt i slutet. Sen, när detta är klart, är det hög tid att njuta av en konstsession!

  info
 • 2019-11-28 14:32

  Kryddig oljefärg

  Barnen gör sina egna oljefärger genom att använda olika kryddor: paprika, curry, kaffe, kanel och mera. Sådan aktivitet inspirerar dem att lära sig om oljeegenskaper och använda sin kreativitet eftersom de använder kryddor på ett helt nytt sätt. I slutet har de fått fram högkvalitativa produkter med hjälp av kunskap från vetenskap och teknik.

  info
 • 2019-11-26 15:11

  Söta molekyler

  Barnen leker och lär sig grundläggande vetenskapliga begrepp och förstår inte bara molekylstrukturen utan lär sig om större begrepp som vatten, luft, förorening, biologisk mångfald (DNA), klimatförändringar etc.

  info