Vetenskapskalas

Vi erbjuder unika 2-timmars upplevelser genom att ta ett mobilt vetenskapslaboratorium till ditt hus. Varje kalas är unikt och skräddarsytt efter våra kunders behov. Barnen kommer att lära sig på ett funktionellt och aktivt sätt av forskare och vi lovar att det kommer att bli superkul!

Låt oss planera ert kalas!

Vi organiserar gärna ett födelsedagskalas till era barn! Kontakta oss så återkommer vi med en idé och information!
Kontakta oss

Eller planera ert egna kalas!

Vi kan förse er med experimentsatser med detaljerad instruktion om hur man gör det.
Experimentlåda

Varför är det här viktigt?

I dagens samhälle är våra barn omgivna av populärkultur, massmedia, sociala nätverk, hektiska familjeliv, konsumtionskulturen och mycket mer.

Hur är det då med vetenskapsbaserad informationen? Massor av information finns ett klick bort, men är den informationen sann? Om inte, har barnen då de verktyg de behöver för att tolka den informationen?

Vi är övertygade om att det som driver ett samhälle framåt är UTBILDNING! Och, så som situationen är i dag, behöver vi desperat förbättra kunskapsbasen. Ett samhälle som har kunskap att söka efter källor och tolka information kan inte manipuleras och vara dåligt informerat.

Här är vårt förslag:

Låt oss uppmuntra våra barn att ställa frågor, söka efter svar och vara redo för livslångt lärande. Tillsammans kan vi ge dem några nya förebilder - människor som skapar kunskap dagligen - VETENSKAPSMÄN!

Men på ett roligt sätt :)